Yleistä

LAHTIWOOD-nimiteeman runkona toimii puusta rakennettava ulkoilmateos osana ympäristönäyttelykokonaisuutta. LAHTIWOOD syntyi Tapion idean pohjalta ja Saulin kanssa käytyjen keskustelun yhteydessä syntyi laajempi sivustokokonaisuus, johon kuuluu mm.  Youtube-kanava LW-kanava.

Vuonna 2018 avatulla sivustolla esitellään pääasiassa puuosaamiseen ja -rakentamiseen liittyviä asioita. Lisäksi sivusto esittelee tekijöitä, heidän töitään sekä erilaisia projekteja ja suunnitelmia, joissa he ovat mukana. Aiheina sivustolla ovat myös lahtelainen kaupunkikulttuuri, luontokohteet, kaupunkikuva, ja -miljööt sekä pienoismallit. Aiheisiin kuuluu myös (puu)tuotteet, tapahtumat, näyttelyt ja tilaisuudet.

Youtubessa LW-kanavalla on kuunneltavissa ja katseltavissa monipuolisesti Lahteen, rautateihin ja pienoismalleihin liittyviä videoita.

Sivusto kahden lahtelaispuusepän tuottama näyteikkuna lahtelaiseen puuosaamiseen ja rakentamiseen, sen perinteisiin ja tulevaisuuden visioihin. Lisätietoja tekijöistä kohdissa TAPIO ja SAULI. Aiheeseen liittyviä kirjoituksia on myös Tapion Puusta ja muusta -blogissa ja Saulin Lahen Lehessä.

info[at]lahtiwood.com